Eksprespożyczka Opinie

Data dodania: 10 kwietnia 2015 r. / Aktualizacja: 11 stycznia 2023 r.

Portal eksprespozyczka.pl należy do grupy Argentum Capital sp. z o. o., międzynarodowej instytucji finansowej. Jej działanie obejmuje udzielanie szybkich pożyczek przez internet lub drogą SMS-ową.

Wymagania

  • Czysta historia kredytowa
  • Zameldowanie
  • Numer telefonu
  • Adres e-mail
  • Konto w banku
  • Zaświadczenie o dochodach
  • Status osoby fizycznej

Chwilówka w Extra Pożyczce

    • Ekspres Pożyczka - logo
    • 1000 - 8000 złKwota pożyczki
    • 30 dniOkres spłaty
    • -Pierwsza pożyczka gratis
    • 15 minutCzas wypłaty
    • Skorzystano 3 razySprawdź

    Eksprespozyczka.pl to marka chwilówka należąca do Argentum Capital, polskiej spółki z siedzibą w Warszawie. Firma działała na polskim rynku od 2012 roku, a w 2022 zyskała nowego inwestora – jest nim międzynarodowa grupa Hive Finance. Od tego momentu rozpoczęła się nowa historia ekspresppozyczka.pl. Brand zyskał nową szatę graficzną oraz nową stronę internetową, a cały proces aplikowania jest prosty, szybki i przejrzysty. RRSO: 317,59%

    • Firma udzielająca pożyczkiEkspres Pożyczka
    • Minimalna kwota pożyczki1000 zł
    • Maksymalna kwota pożyczki8000 zł
    • Minimalny okres spłaty30 dni
    • Maksymalny okres spłaty30 dni
    • Pierwsza pożyczka za darmo NIE
    • Maksymalna kwota pierwszej bezpłatnej pożyczki-
    • Oprocentowanie (RRSO)317,59%
    • Minimalny wiek pożyczkobiorcy21 lat
    • Maksymalny wiek pożyczkobiorcyBrak górnej granicy wiekowej
    • Czas wypłaty pożyczki15 minut
    • Sprawdzana historia kredytowaBIG, KRD

    Reprezentatywny przykład dla pierwszej Pożyczki:*RRSO: 317.59%, założenia przyjęte do obliczenia Rzeczywistej Rocznej Stopy Oprocentowania Pożyczki: Kwota Pożyczki: 1700.00 zł, Stopa oprocentowania pożyczki (zmienna): 20%, Prowizja: 183.97 zł, Odsetki kapitałowe: 27.95 zł, Kwota do zapłaty: 1911.92 zł, Okres pożyczki: 30 dni.Stan na dzień 19.12.2022 r.

    RRSO: 317,59%. Przykład pożyczki: 1000 zł na 30 dni. Do spłaty: 1 261,03 zł.

Dane firmy

Nazwa firmy: Argentum Capital sp. z o.o.
Adres: ul. Konstruktorska 11, 02-673 Warszawa
Telefon: +48 609 255 255
E-mail: kontakt@eksprespozyczka.pl
Strona www: www.eksprespozyczka.pl
Godziny pracy firmy: pon – pt 8.00 – 18.00
NIP: 521 354 02 43
REGON: 142 016 880
KRS: 0000337492

Zalety

  • Nie sprawdzają najpopularniejszej bazy dłużników - BIK
  • Minimum formalności

Wady

  • Sprawdzanie w bazach dłużników: BIG i KRD
  • Nowe pożyczki nie są przyznawane w weekendy i święta

Opinie o Ekspres Pożyczka

4.8/5 (głosów: 12)

Oddaj głos

Zadaniem naszej firmy jest pomoc wszystkim osobom potrzebującym szybkiego zastrzyku gotówki. Oferując korzystne warunki umowy staramy się dopasować do konkretnego klienta. W naszej ofercie nie brak również ciekawych rozwiązań dla lojalnych klientów – poprzez programy lojalnościowe nagradzamy tych, którzy do nas wracają.

Pożyczka przez internet – to proste!

Zasada działania naszej firmy opiera się w całości na wykorzystaniu strony internetowej. To właśnie na niej nasi klienci znajdą formularze niezbędne do wnioskowania o konkretne pożyczki. Aby złożyć wniosek konieczna jest rejestracja, w której znajdą się takie dane jak imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz numer telefonu. Dane te będą konieczne do weryfikacji każdego zgłoszenia.

Co zyskujesz korzystając z usług serwisu eksprespozyczka.pl?

  • Możliwość zaciągnięcia szybkiej pożyczki do określonej kwoty… bez wychodzenia z domu! Nasz portal pozwoli Ci złożyć wniosek w kilkanaście minut. To proste i nie wymaga wiele wysiłku!
  • Szansę na kontakt z naszymi pracownikami – rozwieją oni wszystkie Twoje wątpliwości dotyczące umowy oraz spłacania naszych pożyczek. Kontakt z klientem jest istotnym elementem naszej codziennej pracy!
  • Szybkie złożenie wniosku – nasz system poprowadzi Cię krok po kroku przez kolejne etapy wypełniania odpowiedniego wniosku pożyczkowego. Nie jest to trudne i nie zajmie to wiele czasu!
  • Jasne zasady współpracy – dbamy o to, aby nasi klienci mieli świadomość za co płacą. Na każdym etapie współpracy klienci mogą zadawać nam pytania o zaciągniętej pożyczce. Z przyjemnością odpowiemy!
  • Niezmienne koszty – jesteśmy firmą uczciwą, która nie stosuje żadnych ukrytych kosztów w swoich umowach. Zaciągając u nas pożyczkę możesz być pewny stałych kosztów
  • Szybka decyzja o przyznaniu kredytu – dbamy o Twój czas i pragniemy, abyś jak najszybciej mógł cieszyć się dodatkową gotówką. Decyzje kredytowe podejmujemy dynamicznie, abyś nie musiał czekać
  • Pieniądze na koncie w kilkanaście minut! Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia możesz liczyć na to, iż pieniądze będą u Ciebie po kilkunastu minutach.

Sprawdzane bazy dłużników

  • BIK
  • BIG
  • CRIF
  • ERIF
  • KBIG
  • KRD
  • PWIP
  • Kaczmarski Group
Ocena firmy
4.8/5 (głosów: 12)

Komentarze (20)

  • Andźej2015-07-25 11:24:55

    Kwota pierwszej pożyczki ponoć to od 200 do 400 złotych fajnie ;)

  • Juljuszka2015-07-25 11:24:01

    Od 200 do 1000 złotych polecam!

  • Longer2015-07-24 12:44:21

    Hej, polecam! Super sprawa z nimi ;)

  • Paweł2015-07-24 12:43:31

    Kwota pierwszej pożyczki : od 200 do 400 złotych z kolei drugiej pożyczki to od 200 do 1000 złotych.

  • Marcin2015-07-24 12:42:54

    Witam, kwota pożyczki chwilówki tam jest od 200 do 1000 złotych

  • Marcin2015-07-23 12:30:13

    Witam, no w Krajowym Rejestrem Długów oraz ERIF, więc nie udziela pożyczek zadłużonym i osobom z negatywną historią kredytową

  • EdekHum2015-07-23 12:29:17

    Firma współpracuje z Biurem Informacji Kredytowej, Biurem Informacji Gospodarczej Info Monitor trochę szkoda ;/

  • MaeuszP2015-07-23 12:28:23

    Witam, Ekspres Pożyczka udziela chwilówek Obywatelom Polski w wieku od 21 do 60 lat, posiadającym dowód osobisty i numer PESEL super i niezawodni.

  • Seweryn2015-07-15 11:51:00

    Super parabank, najlepszy - polecam :)

  • Bolek2015-07-15 11:50:07

    No a ich sam sposób na otrzymanie dodatkowej gotówki i czas oczekiwania idą w parze, polecam.

  • Michał2015-07-15 11:49:19

    Cześć tu ta druga forma staje się coraz popularniejszym rozwiązaniem wśród klientów, których opinie potwierdzają, że jest to bank prosty i ekspresowy.

  • Robuś2015-07-09 11:45:29

    No tylko pamiętaj Adrian, że przed skorzystaniem z szybkiej pożyczki oceń swoje możliwości spłaty! Wziąć to nie problem;p

  • Adrian2015-07-09 11:43:52

    Musimy spłacić pożyczone pieniądze wraz z odsetkami lub przedłużyć czas spłaty.

  • Himon2015-07-09 11:43:37

    Pożyczka ta przez Internet to szybka pożyczka– oznacza, że w krótkim czasie otrzymujemy nie wielką sumę pieniędzy na okres zazwyczaj do 30 dni, ja dostałem i nie narzekam.

  • Dominik2015-07-07 12:05:00

    Tutaj koszt przedłużenia pożyczki w wysokości wynosi około 165 zł, nie jest zle ;D

  • Adrianek99999992015-07-07 12:03:52

    Hmy w przypadku braku środków na całkowitą spłatę pożyczki istnieje możliwość przedłużenia terminu spłaty pożyczki - super.

  • Lucyna2015-07-07 12:02:07

    Hmy.... przykładowo pożyczki w kwocie 500 zł na 30 dni w przypadku terminowej spłaty wynosi 140 zł, czyli oddajemy 28 % więcej niż pożyczyliśmy, wybór Wasz ja nie zaluje i polecam.

  • Przemek2015-07-06 11:10:27

    Tez kiedyś byłem w takiej sytuacji że każdy grosz był na wagę złota. 400 zł na 30 dni na 6% to nie jest jakaś tragedia. W lombardzie tego typu pożyczka to kwota 20% do zwrotu.

  • Pawełek2015-07-06 11:10:11

    Powiem tak, jeśli ktoś ma przysłowiowy ,,nóż na gardle'' to taka szybka pożyczka bez zbędnych papierków jest wybawieniem.

  • Szczepek2015-07-06 11:08:12

    Hej, jeśli zastanawiacie się czy wziąć pożyczkę w tej firmie - zdecydowanie polecam gotówka rzeczywiście dostaje się "od ręki".