Extraportfel Opinie

Data dodania: 12 maja 2015 r. / Aktualizacja: 11 stycznia 2023 r.

Jeśli pojawia się u ciebie potrzeba szybkich pieniędzy, Extra Portfel może okazać się bardzo dobrym rozwiązaniem tego problemu – można śmiało powiedzieć, że jest to obecnie jedna z najlepszych ofert wśród polskich parabanków. Choć może wydawać się – ze względu na szatę graficzną strony www – że Extra Portfel to rozwiązanie dedykowane kobietom, to po taką pożyczkę zgłosić może się każdy.

Wymagania

  • Czysta historia kredytowa
  • Zameldowanie
  • Numer telefonu
  • Adres e-mail
  • Konto w banku
  • Zaświadczenie o dochodach
  • Status osoby fizycznej

Chwilówka w Extra Portfel

    • Extra Portfel - logo
    • 500 - 3000 złKwota pożyczki
    • 62 dniOkres spłaty
    • -Pierwsza pożyczka gratis
    • 15 minutCzas wypłaty
    • Skorzystano 1 razySprawdź

    Extraportfel.pl to nowa marka na rynku szybkich pożyczek online. Extraportfel.pl oferuje pożyczki od 500 do 3000 zł na 62 dni. Minimum formalności, szybka decyzja i przelew. Wniosek o pożyczkę jest rozpatrywany niezwłocznie po jego złożeniu. RRSO: 130,16%

    • Firma udzielająca pożyczkiExtra Portfel
    • Minimalna kwota pożyczki500 zł
    • Maksymalna kwota pożyczki3000 zł
    • Minimalny okres spłaty62 dni
    • Maksymalny okres spłaty62 dni
    • Pierwsza pożyczka za darmo NIE
    • Maksymalna kwota pierwszej bezpłatnej pożyczki-
    • Oprocentowanie (RRSO)130,16%
    • Minimalny wiek pożyczkobiorcy21 lat
    • Maksymalny wiek pożyczkobiorcy75 lat
    • Czas wypłaty pożyczki15 minut
    • Sprawdzana historia kredytowaBIK

    Opłata rejestracyjna 0,01 PLN (zwracana pożyczkobiorcy); całkowita kwota pożyczki 1500 PLN; czas obowiązywania umowy 62 dni; oprocentowanie zmienne w skali roku 20,5% (odsetki maksymalne); prowizja 175.41 PLN; odsetki kapitałowe 52.09 PLN; całkowity koszt pożyczki 227.50 PLN; całkowita kwota do zapłaty 1727.50 PLN; Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) 130.16 %. Stan na dzień 17.12.2022 r.

    RRSO: 130,16%. Przykład pożyczki: 500 zł na 62 dni. Do spłaty: 610,55 zł.

Dane firmy

Nazwa firmy: Creamfinance Poland sp. z o.o.
Adres: ul. Bukowińska 22B, 02-703 Warszawa
Telefon: +48 22 388 66 66
E-mail: info@extraportfel.pl
Strona www: www.extraportfel.com.pl
Godziny pracy firmy: pon – pt 08:00-20:00, sob – nd 09:00-18:00
NIP: 525 254 89 58
REGON: 146 563 260
KRS: 0000453034

Zalety

  • Bez zaświadczeń o zarobkach
  • Pożyczka również dla zadłużonych

Wady

  • Sprawdzanie bazy BIK

Opinie o Extra Portfel

4.6/5 (głosów: 17)

Oddaj głos

Extra Portfel to marka, której właścicielem jest Creamfinance Poland, jednak dla wielu osób to właśnie ten młodszy produkt okazuje się bardziej wart zainteresowania. Na pewno wielkim atutem dla pożyczkobiorców jest kwota, jaką można tu uzyskać. Maksymalnie jest to aż 5000 zł, przy czym nowi klienci mogą wziąć maksymalnie 2000zł. Extra Portfel rozpatruje i takie przypadki, a gdy weryfikacja przebiegnie pozytywnie, pożyczka jest udzielana – i to z ciekawym rabatem. W przypadku standardowych pierwszych pożyczek – czyli tych do 2000 zł – można liczyć na tak zwaną „darmową pożyczkę”, czyli bez oprocentowania i opłat dodatkowych. Wyższe pierwsze pożyczki nie będą już darmowe, ale jakiś rabat zostanie klientowi naliczony.

Kolejnym atutem, jakim wyróżnia się Extra Portfel, jest okres spłaty zaciągniętej chwilówki. Większość parabanków oczekuje od klientów spłaty zadłużenia w terminie nie dłuższym niż 30 dni (nie licząc opcji płatnego przedłużania chwilówek). Tu natomiast można spłacić swoją pożyczkę e nawet 45 dni, co z pewnością jest całkiem sporym udogodnieniem. Podobnie jest z opcją przedłużania – można za dodatkową opłatą spłacić swoją chwilówkę z opóźnieniem wynoszącym 10, 20, 30, a nawet 45 dni, co łącznie daje nawet 3 miesiące na spłatę zadłużenia.

Pożyczka w Extraportfel dla nowych klientów jest rzeczywiście darmowa o ile spłacimy ją w terminie. Także w przypadku pierwszej pożyczki jest to oferta godna uwagi pierwsza pożyczka za darmo w tej firmie ma raczej dobre opinie.

Jeśli masz ochotę, skorzystać z pożyczki oferowanej przez Extra Portfel, wszystkie formalnością uda ci się załatwić drogą internetową, a decyzję w sprawia przyznania pieniędzy otrzymasz w ciągu 15 minut – tyle trwa bowiem weryfikacja zdolności kredytowych wnioskodawcy. Przyznane pieniądze trafiają na wskazane konto bankowe.

Sprawdzane bazy dłużników

  • BIK
  • BIG
  • CRIF
  • ERIF
  • KBIG
  • KRD
  • PWIP
  • Kaczmarski Group

Pożyczka w pigułce

Kwota500 - 3000 zł
Okres spłaty62 dni
Oprocentowanie (RRSO)130,16%
Czas wypłaty pożyczki15 minut
Weryfikacja w BIK TAK
Zaświadczenie o zarobkach NIE
Ocena firmy
4.6/5 (głosów: 17)

Komentarze (47)

  • Moszka2018-09-10 19:19:03

    pożyczka jest bardzo dobra, szybka i konkretna! wygodny czas spłaty!

  • Ramkas2018-08-24 12:24:14

    Brałam dwa razy i bardzo wygodna pożyczka – jestem zadowolona

  • Seflka2018-07-15 15:08:49

    Bardzo fajna firma, szybko przesyła kase, on line mozna wszystko załatwić. wygodny czas spłaty. Bardzo ok i polecam!

  • Amelia2017-11-15 07:11:25

    ja jestem bardzo zadowolona z Extraportfela. pożyczka jak najbardziej jest ok, szybka i bezproblemowa.

  • Kuba2017-09-11 20:13:45

    Ja jestem zadowolona z Extraportfela i szczerze mówiąc bardzo polecam! dobrze, dokładnie i bez zbędnych opłat

  • Linka2017-06-24 15:19:31

    Dobra firma, szybko działa, pieniądze na koncie miałam w 20 minut. no i 45 dni spłaty - to jest wygoda!

  • Janina2016-12-27 17:57:34

    Extraportfel, badzo godna polecenia firma pożyczkowa , prosto składa się wniosek , warunki umowy bez żadnych ukrytych kruczków ;) I co wazne , ze pierwsza pozyczka jest darmowa ;0

  • Fabian2016-11-18 16:50:40

    korzystałem z extraportfel , świetnym plusem jest kwota pożyczki , która jest udzielana az do 2000 zł , a drugim okres spłaty który wynosi 45 dni . Aż w koncu sam fakt ,ze jesto to pożyczka za darmo , bez odsetek . Korzystałem , oddałem i jestem zadowolony ;) polecam

  • Rosie2016-10-18 17:14:39

    dla mnie extraportfel to bardzo dobra firma pożyczkowa , uratowała mnie kiedy byłam w dość cięzkiej sytuacji . potem jak nie dałam rady spłacić całości w terminie , mogłam skorzystać z tzw refinansowania , dzięki czemu miałam wydłużony okres spłay a odsetki mi przy tym nie rosły .

  • Aliczka2016-10-15 19:58:35

    Brałam dwa razy w Extraportfelu i było to bezproblemowe. Szybko dostałam, na jasnych warunkach i to się liczy!

  • Sewka2016-09-13 21:15:10

    mi bardzo Extraportfel podpasował. super sprawa, szybko udzielają. a spłata jest dość długa więc bardzo wygodnie!

  • Aminka2016-09-04 16:16:07

    Pierwszy raz bralam pozyczke w Lendonie i byłam pod wrażeniem faktu że wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo. Pieniądze na koncie pojawiły się na koncie właściwie w 30 minut,. Rewelacja moim zdaniem!

  • Putinko2016-08-29 14:31:59

    Uczciwa firma, bałem się ukrytych kosztów, ale wszystko poszło płynnie. Pożyczkę miałem za free, aż 1500zł! Fajnie, że są takie firmy, które mają takie promocje dla nowych klientów. Pieniądze oddałem i bardzo dziękuję, bo potrzebowałem ich na "już". Nie ma co się bac, jak trzeba, to brać i tyle. Mnie nie oszukali, to Was też nie oszukają.

  • Tomek2016-08-16 16:37:07

    Super firma! Szybka decyzja i jeszcze szybszy przelew pieniędzy!

  • zuzka2016-07-28 08:22:27

    fajnie, że tutaj można spłacać do 45 dni, a nie tylko 30. spora zalea jak dla mnie, bo można sobie rozsądnie rozłożyc te spłaty, zeby nie mieć zadnych problemów. do tego widziałam opcje z pozyczką refinansującą u nich, nie wiem czy inne firmy mają taką ofertę?

  • Tulla2016-07-07 20:48:21

    Wygodnie i szybko. Drugą pożyczkę dostałam praktycznie od ręki. W razie problemów tylko Extraportfel!

  • Edyta2016-06-15 08:57:56

    też mam dobre wrażenia po tym jak wzięłam pożyczkę w Extraportfelu. nie było problemu, szybko i konkretnie. teraz tylko oddać i będzie git.

  • Celina2016-06-05 17:52:18

    fajne jest to że Extraportfel ma długi czas spłaty. na prawdę jest to wygodne. oferta została przygotowana prawie jak pode mnie!

  • Irek2016-05-21 20:12:35

    Dobra firma, warunki niezłe. Pożyczka u nich na 45 dni jest naprawdę korzysta. Wcale koszty nie są takie wysokie jak niektórzy twierdzą - jak mi się osttanio bardzo śpieszyło z kasa tona nic w sumie nie patrzyłem.

  • Kolsa2016-04-23 14:48:40

    ja jestem zadowolona z extraportfla - szybko i bez problemu udzielili pożyczki. wiem jak spłacać i kiedy. to się nazywa dobra współpraca!

  • Wiola2016-04-22 07:56:54

    Potwierdzam super oferta. Ja wzięłam aż 2 tysiące bez odsetek. Najlepsze jest to, że na 45 dni można też a nie tylko na miesiąc jak w większości chwilówek.

  • Czajka2016-03-31 21:05:27

    wygodnie, szybko i bez problemu. nie wychodząc z domu można dostać taki zastrzyk pieniędzy. dobra sprawa!

  • Bodi2016-03-30 20:14:29

    szybko i bezpiecznie, dobra pożyczka,wszystko on line i ciekawe jest to że można refinansować ...to nowość ale pomocne!

  • Pylka2016-03-14 16:56:35

    jestem pod wrażeniem szybkości brania pożyczki, szybko i konkretnie. pieniądze na koncie są na prawde bardzo sprawnie. widac że to pewna usługa i bezpieczna!

  • Sebastian2016-02-22 13:32:26

    Super pożyczka do 1500 złoty na aż półtora miesiąca za darmo. Super oferta, skorzystałem z niej i gdy bede potrzebował pieniędzy na pewno skorzystam z ich oferty

  • Marta2016-01-28 10:06:50

    bardzo fajna firma! pierwsza pożyczka jak już ktoś wspomniał na 45 dni za darmo wiec meega plus! poza tym wszystko sprawnie i szybko załatwiane bez większych formalności - kasa szybko na koncie to czego chcieć wiecej?

  • wisnia2015-08-18 15:52:35

    Firma utrudnia załatwienie formalności, żeby otrzymać pierwszą pożyczkę. Twierdzą, że nie jest czytelny mój dowód i mój podpis na nim. Najgorsza firma.

  • Jula2015-07-25 09:54:34

    Jednak tym razem pieniądze oddajemy dopiero po 45 dniach.

  • Claudia2015-07-25 09:54:17

    Extraportfel.pl to kolejna firma udzielająca darmowych pierwszych pożyczek

  • Lucek2015-07-24 09:53:45

    Pożyczka ta może zaspokoić nasze potrzeby. Dlatego polecam, śmiało możemy postawić na kredyt gotówkowy w rej firmie ;)

  • Roman76782015-07-24 09:52:27

    Dzięki tej ofercie możemy w krótkim czasie zdobyć dowolną ilość gotówki ;)

  • Emiliusz2015-07-24 09:51:44

    Z całą pewnością pożyczka ta jest ogromnym zaskoczeniem dla wielu osób, które popadły w długi, jest to rodzaj kredytu bez bik, polecam.

  • Kiersztyn2015-07-23 09:24:01

    Taaaak są super! Polecam.

  • Edward2015-07-23 09:23:18

    No cóż, mogę tylko polecić...;)

  • Joyco2015-07-23 09:22:32

    Zapraszam do opiniowania firmy Extra portfel, bo można liczyć na pierwszą pożyczkę za darmo - bo to nowość na rynku i w odróżnieniu od wielu firm posiada niskie opłaty za przedłużenie pożyczki.

  • Jarek2015-07-15 09:19:42

    Widzieliście, że na samej stronie pożyczkodawcy jest także dostępny dla klientów prosty kalkulator pożyczkowy, dzięki któremu w szybki sposób poznamy koszty wybranej przez nas chwilówki i to zanim wyślemy wniosek - fajna sprawa.

  • Marcin2015-07-15 09:18:45

    Hehehe i po tym czasie zwracamy dokładnie tyle samo, ile uzyskaliśmy podczas podpisywania umowy, także polecam!

  • Grzesiu2015-07-15 09:17:51

    Hej, ja tylko przypomnę, że pierwsza chwilówka jest zupełnie darmowa. Pożyczamy więc kwotę do 1,400 zł z okresem spłaty nawet do 45 dni ;)

  • Danielek2015-07-09 09:00:54

    Ja swoją pożyczkę dostałem automatycznie, na swoje konto bankowe już w 15 minut więc polecam!

  • Bogdan2015-07-09 08:59:52

    Ja poczekałem tylko na decyzję, zautomatyzowany system wyda ją w ciągu kilku minut, więc wszystko poszło szybko i poprawnie - polecam.

  • Józek2015-07-09 08:58:35

    Hej wystarczy wybrać kwotę oraz datę spłaty pożyczki, następnie wypełnij wniosek online.

  • Maryna2015-07-07 09:05:37

    Fajna sprawa i jest tu okres kredytowania: od 5 do 45 dni plus tego przedłużenie terminu spłaty a Koszt przedłużenia pożyczki - ustalany indywidualnie, oj polecam!

  • Roman2015-07-07 09:04:02

    Szkoda, że limit pierwszej pożyczki to od 100 zł do 1000 zł (następna pożyczka do 3500 zł) ale po za tym ok ;D

  • Tomasz2015-07-07 09:02:57

    Fajna sprawa z nimi, bo pierwsza pożyczka do 1400 zł na 45 dni za darmo no i online w 100% :)

  • Romuś2015-07-03 09:56:56

    Co ważniejsze jest tu możliwość przedłużenia okresu spłaty o kolejno 10, 20, 30 czy 45 dni wystarczy się zalogować do swojego panelu klienta na stronie www.extraportfel.pl i tyle - proste, co?

  • Julia2015-07-03 09:55:45

    Fajnie bo kwota o jaką możemy się starać to od 100 do nawet i 3500 złotych.

  • Witek2015-07-03 09:54:58

    Miałem problemy finansowy i okazało się że nie będę mógł spłacić pożyczonych pieniędzy w wyznaczonym terminie - Ekstra Portfel pomógł bez problemowo, polecam!

Extra PortfelSprawdź